Alabama

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Alabama

Некретнина на продају у Алабами.

Алабама се граничи сјеверно са Тенеси, на југу са Флоридом и Мексичким заљевом, западно са Мисисипијем и на истоку са Грузијом.

2018 је била уносна година за тржиште некретнина широм земље. Већина држава је промовисала комбинацијом боље економије и већих зарада.

Бирмингхам је најбоље место за куповину некретнина за продају у Алабами. Град Бирмингем лежи у подножју величанствених планина Апалачких планина. То је највише насељен град у држави и жупанији Јефферсон Цоунти.

То је био једини град на свету који је имао три елемента потребан за производњу челика, који су кречњак, угаљ и гвоздена руда. Током протеклих 40 година, Бирмингхам је постао важан центар за данашње главне индустрије као што су грађевинарство, банкарске услуге, издаваштво и медицинска истраживања. Није чудо што је град зарадио име магичног града.

Бирмингхам је најбоље место за живот у држави Алабама и то је врло добро мјесто за куповину некретнина за продају у Алабами. Има живахан центар града, растуће заједнице и ресторане светске класе који нуде изванредна искуства у ресторанима за становнике и туристе.

Ако и даље тражите ниско ризично и стабилно тржиште некретнина. Већина некретнина за продају у Алабами цени између 80.000 и 100.000 долара.

Овај распон цена је популарно место за инвеститоре са свим нивоима искуства. Ако желите купити некретнину за продају у Бирмингхаму.

Монтгомери тржиште некретнина је рангирано као један од најбољих у Сједињеним Државама. Град има ниску стопу незапослености. Ово је смјештај за изнајмљивање. Трошкови живота су 5% нижи од америчког просека. Монтгомери трендови на тржишту некретнина показују повећање од 3% годишње од просечне продајне цене и повећања од 3% просјечне закупнине месечно. Трендови тржишта некретнина у Монтгомерију су пораст продаје средњих домова за 3% прошле године.

Куће за самостојеће породице су најчешћи тип становања на Монтгомери тржишту некретнина, са 69,62% градских стамбених јединица. На тржишту некретнина у Монтгомерију преовладавају други типови кућа великог комплекса станова или апартмана високог стандарда (18,06%), дуплекс станова, кућа конвертованих у апартмане или друге мале станове (7,00%) и неколико тераса куће и други случајеви анекси (3,12%).

Просјечна цијена некретнина за продају у Алабами је нешто више од 83.000 долара. То значи да можете добити минимално вријеме.

Цене кућа у овом тренутку су непромењене, тако да нећете узети у обзир високу апрецијацију, али не брините о томе да ће цена ваше следеће куповине бити већа за 10%. Некретнине у Монтгомери Алабама данас су повољни, а вриједности имовине вјероватно ће остати стабилне.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 13625

Prodaja Сеоска кућа, Alabama, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

21,962,065.10RSD
Prodaja
Сеоска кућа

2200 m²
3 спаваће собе 2 купатила у Пожељно ВЕСТ МОБИЛЕ. Дом на Универзитету Јужна Алабама. Многи додаци укључујући углу пуно, 2 ауто гаража и играоницу (може...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB